Legume

3 octombrie 2019
legume verzi

Legume verzi – tipuri, beneficii, compozitie

Legume verzi – bogate in antioxidanti, minerale si fibre, acestea ofera o serie de beneficii pentru sanatate! Afla din urmatorul articol de ce este bine sa […]
6 septembrie 2019
congelarea fructelor si legumelor

Congelarea fructelor si legumelor – reguli, avantaje si dezavantaje

Congelarea fructelor si legumelor este o metoda de conservare a alimentelor pe termen lung. Aflati din urmatorul articol care sunt regulile privind congelarea, dar si care […]
21 august 2019
broccoli

Broccoli – beneficii, preparare, retete sanatoase

Broccoli este o leguma care ofera o varietate de beneficii pentru sanatate: imbunatatirea digestiei, reducerea nivelului de colesterol si intarirea sistemului imunitar. Aflati din urmatorul articol […]
7 august 2019
suc de rosii

Suc de rosii – beneficii, consum, retete, contraindicatii

Suc de rosii – o bautura populara care ofera organismului o multime de vitamine, minerale si antioxidanti puternici care aduc beneficii impresionante pentru sanatate. Aflati din […]
31 iulie 2019
usturoi

Usturoi – beneficii, proprietati si contraindicatii

Usturoi – planta nutritiva, aromata, cu un miros puternic, care aduce numeroase beneficii pentru sanatatea si buna functionare a organismului. Aflati din urmatorul articol mai multe […]
19 iulie 2019
cartofi dulci

Cartofi dulci – beneficii, proprietati si retete sanatoase

Cartofi dulci – legume hranitoare, bogate in fibre si antioxidanti, precum este si beta – carotenul, care ajuta la cresterea nivelului sanguin de vitamina A, in […]
12 iulie 2019
dieta cu cartofi

Dieta cu cartofi – principii si recomandari

Dieta cu cartofi este o dieta pe termen scurt, care promite o scadere rapida a kilogramelor nedorite. Aflati care sunt principiile acestei diete, dar si exemple […]
1 iulie 2019
telina

Telina – beneficii, proprietati, retete sanatoase

Telina este cunoscuta ca fiind atat o planta medicinala, cat si o leguminoasa care ajuta la scaderea nivelului de colesterol, la scaderea in greutate, detoxifiaza organismul […]
29 iunie 2019
kale

Kale – beneficii, recomandari, retete sanatoase

Kale sau Brassica oleracea este un tip de varza bogata in nutrienti benefici pentru sanatatea pielii, a parului si a sistemului osos.  Totodata, continutul crescut de […]
28 iunie 2019
sparanghel

Sparanghel – compozitie, beneficii si consum

Sparanghel – numit si „hrana regilor”, este un aliment suculent si cu aroma unica, si in plus are numeroase beneficii pentru sanatate. Iata care sunt beneficiile […]
27 iunie 2019
anghinare

Anghinare – compozitie, beneficii si consum

Anghinare – este o planta folosita atat ca aliment, cat si ca remediu sub forma de suplimente alimentare. Iata ce beneficii are pentru sanatate, cum alegem, […]
12 iunie 2019
ce este leurda

Leurda – beneficii, recomandari, retete sanatoase

Leurda sau usturoiul salbatic este o planta al carei miros seamana foarte mult cu cel al usturoiului si care are multiple beneficii pentru organism. Aflati ce […]