Legume

27 iunie 2019
anghinare

Anghinare – compozitie, beneficii si consum

Anghinare – este o planta folosita atat ca aliment, cat si ca remediu sub forma de suplimente alimentare. Iata ce beneficii are pentru sanatate, cum alegem, […]
12 iunie 2019
ce este leurda

Leurda – beneficii, recomandari, retete sanatoase

Leurda sau usturoiul salbatic este o planta al carei miros seamana foarte mult cu cel al usturoiului si care are multiple beneficii pentru organism. Aflati ce […]
11 iunie 2019
fenicul

Fenicul – proprietati, recomandari, retete sanatoase

Fenicul – o planta medicinala, care are cu un gust dulce, detine multe proprietati vindecatoare si este folosita ca un ingredient “secret” pentru multe retete culinare. […]
7 iunie 2019
sfecla rosie

Sfecla rosie – compozitie nutritiva, beneficii si retete sanatoase

Sfecla rosie este o leguma radacinoasa delicioasa care contine multe vitamine esentiale, minerale si substante nutrivite cu proprietati remarcabile. Afla care sunt beneficiile pe care le […]
15 mai 2019
varza beneficii si proprietati

Varza – beneficii si proprietati

Varza este o leguma care poate fi consumata atat in forma cruda, cat si gatita sau murata si care contine o multime de vitamine, fitonutrienti si […]
25 ianuarie 2019
ghimbirul beneficii

Ghimbirul – beneficii si recomandari

Ghimbirul nu ofera doar o aroma unica si placuta preparatelor, dar poate avea si numeroase beneficii pentru sanatate. Cuprins: 1. Ce este ghimbirul? 2. Alegere si […]
4 decembrie 2018

Sucuri naturale – beneficii pentru sanatate

Sucurile naturale contin un aport ridicat de vitamine, minerale si antioxidanti prezente in mod natural in fructe si legume. Cuprins: 1. Sucuri naturale: beneficii 2. De […]