Despre noi


Descopera echipa din spatele Sfaturimedicale.ro!


Bine ati venit pe site-ul www.SfaturiMedicale.ro!

Continutul acestui site este realizat cu mare atentie de medici specialisti si redactori cu experienta in domeniul medical, scopul intregii echipe fiind de a informa societatea in domeniul sanatatii si de a da o baza accesibila de educatie medicala.

Stirile medicale si articolele stiintifice va tin la curent cu noutatile domeniului medicinii si sanatatii, va informeaza zilnic despre actualitati pentru a va ajuta la mentinerea unui mod de viata sanatos.

Dictionarul medical va ajuta sa intelegeti cu usurinta termenii medicali specifici, iar lexicul de boli va informeaza detaliat despre bolile umane definite in medicina, simptomele si tratamentul aferent al acestora.

Medicamente, resursele de sanatate, planificarea familiala, lista actelor necesare pentru consultatii, exemane sau formalitati diferite, interpretarea analizelor de laborator, calculatoarele on line pentru a afla valori optimale ale organismului dumneavoastra, sunt toate realizate pentru ca dumneavoastra sa va simtiti bine informat.

Continutul paginii sfaturimedicale.ro este responsabilitatea unei echipei de medici specialisti, informatiile si serviciile puse la dispozitia publicului sunt de relevanta si incredere maxima, insa nu pot înlocui un consult medical.

Va sfatuim sa nu neglijati niciodata sfaturile medicilor si nu uitati ca un control medical periodic este o necesitate pentru ca sanatatea sa fie un factor constructiv. Toate informatiile si serviciile de pe acest site sunt gratuite, deoarece consideram ca aceasta educatie este vitala pentru societate.

Echipa noastra

 
Sanatate sa fie inainte de toate!

Contact


Opinia dumneavoastra este binevenita si importanta pentru noi, echipa, care realizeaza acest portal. Impreuna, cu feedback-ul publicului si munca noastra continua putem crea servicii si mai cuprinzatoare.

Contactati-ne folosind pagina de contact din butonul de mai jos sau intrati in comunitatile online si adresati mesajul dumneavoastra.


Contact