Categori: Uncategorized

Ce să porți la sală – 5 piese esențiale pentru bărbați

Fie că ești în căutarea unui tricou rezistent la transpirație sau pur și simplu cauți o pereche de încălțăminte de antrenament potrivită pentru nevoile tale, pe Modivo găsești toate elementele esențiale ale unei ținute sport pentru bărbați.

Tricou rezistent la transpirație

Importanța tricourilor rezistente la transpirație în ținutele de sport nu poate fi niciodată subestimată. Te mențin proaspăt și plin de energie. Modivo îți oferă o gamă largă de produse din diferite materiale. Acestea includ bumbac, nailon, poliester, polipropilenă, etc.

Ai grijă la materialul pe care îl alegi. Nu opta pentru cămăși sintetice, la prețuri mici, care oferă promisiuni false de a fi rezistente la transpirație. Realitatea este că nu lasă aerul să treacă și oferă corpului un miros neplăcut, în afară de faptul că se udă și reprezintă un obstacol pentru o sesiune de antrenament activă. Un tricou din bumbac sau poliester va ține umezeala departe și te va menține proaspăt.

Pantaloni scurți respirabili

Pantalonii scurți joacă un rol important în menținerea siguranței corpului. Din nou, ce material alegi este un pas crucial în alegerea celor mai potrivite piese pentru sală. Pantalonii scurți care absorb transpirația și asigură o ventilație adecvată sunt cei mai buni. Nu cumpăra pantaloni scurți foarte strâmți, deoarece nu vor lăsa spațiu inghinal și pot provoca leziuni de întindere. De preferință cumpără acei pantaloni scurți care au panouri laterale din plasă pentru o mai bună respirație și ventilație. Vei găsi modele diferite de la mărci de top pe MODIVO.

Încălțăminte de antrenament

Elementele esențiale pentru ținuta de gimnastică sunt incomplete fără încălțămintea adecvată. Aceasta reprezintă piesele care sunt solicitate cel mai mult și vor trebui schimbate cel mai des. Așadar, cumpără acei pantofi care au o viață mai lungă, sunt ușori pentru picioare și au o talpă fermă. Alege modelele potrivite de încălțăminte din magazinul online MODIVO, unde te întâmpină o gamă largă de sneackersi.

De multe ori, oamenii tratează superficial aceste piese din echipament și suferă leziuni la glezne sau alte accidentări, care sunt o sursă de durere chinuitoare și necesită mult timp pentru a se recupera.


Șosete de calitate

În mod sigur nu îți dorești picioare transpirate și mirositoare în timpul antrenamentelor, de aceea îți recomandăm să alegi șosete din materiale naturale, care vor lăsa picioarele să respire.

Deoarece banda de alergare este unul dintre echipamentele cele mai utilizate în sală, sarcina pe șosete și pe încălțăminte este mai mare decât oricând. Asigură-te că șosetele nu sunt prea strânse, altfel pot obstrucționa fluxul de sânge la mușchii picioarelor și pot provoca oboseală precoce. Alege modelele preferate de pe MODIVO.

Pantaloni scurți de compresie

Un studiu realizat de Journal of Sports Sciences a arătat că pantalonii scurți de compresie sunt o parte foarte importantă a ținutei de sport. Ei îmbunătățesc performanța și te mențin fără răni și fără infecții ale pielii.

Astfel, cele 5 elemente esențiale ale ținutei de gimnastică menționate mai sus îți vor menține nivelul de energie ridicat, vor preveni rănile și vor contribui la o performanță generală crescută.

 

Malina Mancas

Absolventa a Facultatii de Bioinginerie Medicala - Universitatea de Medicina si Farmacie din Iasi, si a unui masterat de Bioinginerie Clinica.

Articole recente

Turmeric latte – ce beneficii poate avea?

Afla din articolul de mai jos mai multe despre turmeric latte – ce este, cum…

1 an in urma

Sosul de mere – beneficii si utilizari

Afla din articol ce este sosul de mere, ce nutrienti contine, beneficii pentru sanatate, reteta…

1 an in urma

Dermatilomania – cauze, simptome, tratament

Afla din articolul urmator ce este dermatilomania, cum se manifesta, ce efecte poate avea, cauze…

1 an in urma

Steatoree – cauze, simptome, tratament

Afla din articolul de mai jos mai multe despre steatoree – care sunt semnele si…

1 an in urma

8 Mituri despre sindromul de colon iritabil

Numeroase persoane din intreaga lume se confrunta cu sindromul de colon iritabil. Din pacate, exista…

1 an in urma

8 Solutii pentru a ameliora disconfortul dat de hemoroizi

Te confrunti cu hemoroizi? Iata care sunt cauzele, cum se manifesta, ce implica tratamentele medicale,…

1 an in urma