Articole

21 aprilie 2021

Amarant sau „mancarea zeilor” – beneficii si recomandari de consum

Amarant – iata ce beneficii are aceasta pseudocereala, ce nutrienti contine, cateva recomandari de preparare si consum, precum si efecte secundare posibile. Cuprins: 1. Ce este […]
9 octombrie 2020

Paine cu maia – ce este si ce beneficii are

Paine cu maia – o alternativa la painea cu drojdie din comert – folosita inca din cele mai vechi timpuri. Iata ce este maiaua si cum […]
30 iulie 2019

Bulgur – beneficii si consum

Bulgur – este un amestec obtinut din boabe de grau, procesat intr-un mod specific si adus sub o forma asemanatoare boabelor. Iata ce beneficii are, cum […]
6 iulie 2019

Fulgi de ovaz – beneficii si contraindicatii, reguli de consum

Fulgi de ovaz – cereale integrale fara gluten bogate in vitamine,  minerale, fibre si antioxidanti, care ajuta la scaderea in greutate, reduc nivelul zaharului din sange […]
31 mai 2019

Quinoa – beneficii, recomandari si retete sanatoase

Quinoa este un aliment bogat in substante nutritive esentiale pentru buna functionare a organismului. Aflati care sunt beneficiile pentru sanatate ale semintelor de quinoa, cum se […]
22 decembrie 2018

Orzul verde – beneficii si recomandari

Orzul verde este din ce in ce mai recomandat in alimentatie, ca supliment alimentar. Poate fi vorba de sucul de orz verde proaspat, de pudra sau capsulele […]