Laserul care șterge tatuajele

Ați auzit poate despre vedete care și-au tatuat numele persoanelor iubite, cum e cazul lui Johnny Deep sau Angelina Jolie. Dar viața le-a arătat și lor că nimic nu e pentru totdeauna, nici relațiile, nici iubirea, iar acum… nici măcar tatuajele.Cum au reușit să-și șteargă acele tatuaje nedorite?

Cu ajutorul laserului RevLite, standardul de aur în ștergerea tatuajelor de orice fel, disponibil acum și în România, în cadrul singurei clinici specializate în ștergerea tatuajelor.

La începutul carierei, Johnny Depp era îndrăgostit iremediabil de partenera sa de platou, Winona Ryder, drept pentru care a hotărât să își exprime iubirea printr-un tatuaj extrem de sugestiv pe brațul drept: „Winona forever”. Dar viața i-a arătat că nimic nu e pentru totdeauna… Din fericire, el a reușit să-și șteargă acel tatuaj cu ajutorul laserului. La fel ca frumoasa Angelina Jolie, care și-a șters tatuajul cu numele fostului iubit – Billy Bob, și acesta a hotărât să renunțe la amintirea vechii sale iubiri cu ajutorul Laserului Revlite, singura soluție sigură de a elimina un tatuaj permanent fără a leza pielea.

Tatuajele temporare realizate cu 'henna neagră' pot provoca probleme de sănătate.

50% dintre cei cu tatuaje regretă acest lucru

Iar vedetele nu sunt singurele care își regretă tatuajele. Un studiu arată că peste 50% dintre adulții care și-au pictat pielea cu cerneală își doresc să nu fi făcut lucrul acesta.

Pentru ei, soluția poate veni de la laserul Revlite, considerat standardul de aur în ștergerea tatuajelor de orice fel, de la cele cosmetice – cum ar fi conturul sprâncenelor sau al buzelor, la cele traumatice (rezultate în urma unor accidente) și cele decorative. Aparatul folosește tehnologie de ultimul moment din domeniul esteticii medicale și poate îndepărta cu o precizie deosebită și acuratețe înaltă orice pigment, fără a lăsa în urma lui cicatrici sau alte semne.

Cum funcționează?

Acest laser de ultimă generație distruge particulele de pigment din profunzimea pielii, permițând organismului să elimine în mod natural pigmentul. Aparatul emite lumină în fulgerări scurte numite pulsiuni, al căror impact este descris ca senzația unei benzi de cauciuc care ciupește pielea.

Majoritatea pigmenților răspund bine la acest laser, care dispune de patru lungimi de undă pentru a elimina treptat toate culorile de cerneală de pe orice tip de piele. Cu toate acestea, unele culori se elimină mai greu și pot necesita tratamente suplimentare, cum se întâmplă în cazul albastrului bleu ciel și al verdelui.

Vor rămâne cicatrici?

Riscul de apariție a cicatricilor în urma tratamentului cu laser este minim, acesta fiind și avantajul principal al laserului – absența cicatricilor după scoaterea tatuajului. Acest risc poate crește la persoane cu pielea bronzată ori puternic pigmentată, persoane cu cicatrici keloidale, femei însărcinate, pacienți care au urmat tratamente cu unele medicamente precum Accutate, persoane cu tulburări ale sistemului imunitar ori unele boli, persoane care au tatuaje în anumite zone ale corpului.

În acest sens, foarte importantă este și consultația inițială obligatorie, care presupune discutarea istoriei medicale a pacientului, o evaluare a tatuajului și explicarea procedurii.

Durata tratamentului

Laserul Revlite nu este doar de două ori mai puternic decât oricare alt laser de îndepărtare a tatuajelor, dar este și de două ori mai rapid. Astfel, tatuajele profesionale pot fi îndepărtate în 5 – 10 ședințe, iar cele non-profesionale în 1 - 4 ședințe.

Ședințele laser se fac la un interval de 6, maximum 12 săptămâni depărtare una de cealaltă, iar numărul lor depinde și de alți factori suplimentari, cum ar fi cantitatea de cerneală, tipul ei, adâncimea cernelei, localizarea tatuajului, vârsta pacientului, culorile folosite, dar și diferențele individuale ale stării de sănătate ce variază de la persoană la persoană.

După fiecare ședință, zona unde a fost folosit laserul se masează cu o cremă specială ce ajută procesul de vindecare. Pentru a o proteja, zona va fi bandajată. Zona tratată trebuie să fie curată și uscată în ziua tratamentului și, de asemenea, nu trebuie expusă razelor soarelui. Zona poate intra în contact cu apa a doua zi, dar fără a o curăța.

Prețurile ședințelor variază între 75 și 500 de euro, în funcție de mărimea, vechimea, culorile tatuajului.

Media

Ca sa postezi trebuie sa faci LOGIN
Back to top