Viata Sanatoasa

5 dureri ce nu trebuie ignorate

O durere are întotdeauna un motiv și de aceea ea trebuie luată în considerare. Iată o listă a celor mai frecvente dureri care nu trebuie neglijate niciodată și pentru care este bine să consultați medicul.

mai mult...

Laserul care șterge tatuajele

Ați auzit poate despre vedete care și-au tatuat numele persoanelor iubite, cum e cazul lui Johnny Deep sau Angelina Jolie. Dar viața le-a arătat și lor că nimic nu e pentru totdeauna, nici relațiile, nici iubirea, iar acum… nici măcar tatuajele.Cum au reușit să-și șteargă acele tatuaje nedorite?

mai mult...

Aquajogging, alergarea în apă

Chiar și în zilele călduroase puteți face sport într-un mod foarte plăcut, răcorindu-vă în apă. Aquajoggingul este mai atractiv și mai eficient decât joggingul clasic, iar în același timp vă protejează articulațiile. Este ideal dacă vă petreceți vacanța la malul mării.

mai mult...

Grupa sanguină și personalitatea

În fiecare dimineață obișnuiți să vă consultați horoscopul? Aflați însă că, mai degrabă decât alinierea planetelor și influența astrelor, grupa sanguină contribuie la determinarea personalității. Evident, unii se pot regăsi în descrierea tipului de personalitate asociat fiecărei grupe de sânge, alții parțial sau deloc...

mai mult...

Dieta pe timp de caniculă

În zilele caniculare, hidratarea devine crucială. Dar asta nu înseamnă numai a bea multă apă, căci ne putem hidrata de asemenea și prin ceea ce mâncăm. Dar care sunt acele alimente bogate în apă care ne ajută să facem față temperaturilor toride? Aflați în continuare.

mai mult...
Inscrie-te la fluxul RSS
Back to top