Articol27

Conţinutul acestei pagini este realizat cu mare atenţie de medici specialişti, scopul întregii echipe fiind de a informa societatea în domeniul sănătăţii şi de a da o bază accesibilă de educaţie medicală. Un serviciu aparte este realizat prin prezenţa medicilor on line, care răspund la întrebările adresate lor. Discreţia este maximă, această opţiune având menirea de a vă permite să rămâneţi anonim, precum şi de a consulta confortabil medici specialişti, de oriunde v-aţi afla.

Ştirile medicale şi articolele ştiinţifice vă ţin la curent cu noutăţile domeniului medicinii şi sănătăţii, vă informează zilnic despre actualităţi pentru a vă ajuta la menţinerea unui mod de viaţă sănătos.

Dicţionarul medical vă ajută să înţelegeţi cu uşurinţă termenii medicali specifici, iar lexicul de boli vă informează detaliat despre bolile umane definite în medicină, simptomele şi tratamentul aferent al acestora. Adaosurile alimentare sunt prezente în alimentaţia tuturor şi a fi bine informaţi cu privire la ceea ce consumăm este un lucru de importanţă maximă. Sub această opţiune găsiţi tot ce trebuie avut în vedere referitor la aditivii alimentari, nocivitatea lor şi alimentele care le conţin.

Medicamente, resursele de sănătate, planificarea familială, lista actelor necesare pentru consultaţii, exemane sau formalităţi diferite, interpretarea analizelor de laborator, articolele decontate CJAS, calculatoarele on line pentru a afla valori optimale ale organismului dumneavoastră, sunt toate realizate pentru ca dumneavoastră să vă simţiţi bine informat.

Conţinutul paginii sfaturimedicale.ro este responsabilitatea unei echipei de medici specialişti, informaţiile şi serviciile puse la dispoziţia publicului sunt de relevanţă şi încredere maximă, însă nu pot înlocui un consult medical.

Vă sfătuim să nu neglijaţi niciodată sfaturile medicilor şi nu uitaţi că un control medical periodic este o necesitate pentru ca sănătatea să fie un factor constructiv.

Toate informaţiile şi serviciile de pe acest site sunt gratuite, deoarece considerăm că această educaţie este vitală pentru societate.

Opinia dumneavoastră este binevenită şi importantă pentru noi, echipa, care realizează acest portal. Împreună, cu feedback-ul publicului şi munca noastră continuă putem crea servicii şi mai cuprinzătoare.

Contactaţi-ne prin opţiunea Contact sau intraţi pe forum şi adresaţi mesajul dumneavoastră redacţiei sfaturimedicale.ro!

Sănătate să fie înainte de toate!

 

Ultima modificareMarți, 16 Aprilie 2013 13:24

2 comentarii

 • Mariuca Volos
  Mariuca Volos Luni, 28 Iulie 2014 05:01 Link

  Ma numesc Mariuca Volos,am virsta de 65 ani,as dori un raspuns la o afectiune care mi-a aparut pe corp mai bine zis in jurul gitului,in urma cu circa o saptamina.Nu am suferit niciodata de vreo boala a pielii,dar acum in urma cu vreo saptamina in urma mi-a aparut in jurul gitului si un pic si pe piept niste stur rosiatic si cu minarimi dar nu exagerate ,dar ma deranjeaza foarte tare.Nu am consultat medicul de familie prin considerentul caci se va ascunde fara un tratament.Mi se pare caci ar fi vorba de de psoriazis,cam simtomele acelea ar fi,am vazut o poza pe net si e asemanator.Daca ma puteti ajuta recomandindu-mi un tratament adecvat acestei afectiuni care ma supara foarte tare.Va multumesc anticipat.Cu mult respect Mariuca Volos.

 • Dorin Petrea
  Dorin Petrea Marți, 17 Septembrie 2013 09:40 Link

  Mama mea are varsta de 83 ani. De aproximativ 2 saptamani a cazut la pat: o stare de oboseala continua, imposibilitatea de a se ridica din pat, este foarte slabita, cere apa mereu si de cateva zile vorbeste numai monosilabic, nemaifiind in stare sa lege o propozitie coerent. Imi dau seama ca stie ce ar dori sa spuna dar nu poate.
  Mi s-au recomandat vitamine si sa-i fac niste perfuzii alternativ cu ser fiziologic si glucoza a doua zi. Nu-i pot face perfuzii, asistentele care au incercat pur si simplu nu i-au gasit vena, iar glucoza-nu pentru ca i-am gasit glicemia 147.

Ca sa postezi trebuie sa faci LOGIN
Back to top