Alegerea asigurării de sănătate

assurance.jpgIn momentul alegerii unui program de asigurare de sănătate luați în considerare următoarele aspecte:

•Acoperire și în afara zonei de rezi­dență, în cazul în care călătoriți des sau locuiți o parte din an în altă zonă din țară, asigurați-vă că sunteți acoperit de programele de   asigurare   și  când  sunteți departe de casă.

•Accesul la specialiști. Medigap și programele „taxe pentru servicii" vă oferă posibilitatea să vedeți orice   specialist  oricând  vreți. Multe organizații de menținere a sănătății (HMO) cer să fiți con­sultat doar de specialiști afiliați la HMO.
 Dacă medicul specialist la care vreți să mergeți nu este afiliat la același sistem ca al dumneavoastră,   va   trebui   să plătiți mult din buzunar dacă vreți să îl consultați.

•Buget limitat. Dacă nu vă permiteți cheltuieli medicale neașteptate, Medicare original cu o poliță Medi­gap poate fi alegerea potrivită pentru dumneavoastră. Anumite programe de administrare a îngrijirii pot fi și ele potrivite pentru dumneavoastră pentru că taxele lor sunt de obicei fixe. Medicamentele prescrise. Dacă luați regulat medicamente prescrise de medic și vă întrebați dacă o să vi le puteți permite, comparați beneficiile cu privire la medica­mente din programul de admi­nistrare a îngrijirii cu cele din programul Medigap.

Medicare original nu acoperă costul medicamentelor prescrise. Asigurarea de pensie plătită de angajator. Dacă aveți o asigurare avantajoasă plătită de un fost an­gajator, Medicare original poate fi tot ce vă trebuie. Nu renunțați la asigurarea de pensie. Probabil aceasta poate să vă ofere mai mult ca Medicare original combinat cu Medigap. Cu toate acestea, mulți angajatori opresc plata asigurării de pensie de îndată ce v-ați înscris în Medicare original.

1 comentariu

  • teo
    teo Luni, 28 Mai 2012 14:28 Link

    poate ca cei care au scris acest articol sunt si destepti si bine intentionati dar articolul este atat de tehnic scris incat nu intelegi nimic. daca s-ar fi subliniat produsul poate se mai intelegea ceva....

Ca sa postezi trebuie sa faci LOGIN
Back to top