Homeopatie

Acneea, tratată prin homeopatie

Acneea, cea mai frecventă afecțiune a pielii, poate răspunde foarte bine la tratamentele homeopate. Descoperiți „rețeta” noastră pentru a scăpa de coșurile dizgrațioase cu ajutorul medicinei blânde.

mai mult...

Formule homeopatice utile în boala ulceroasă

durere_stomac_2_mare.jpgBoala ulceroasă (ulcerul gastric și ulcerul dudodenal) are o prevalențăglobală de 10% din populație. Incidența maximă apare după decada a 4-ade viață dar poate apare la orice vârstă. Ulcerul duodenal este maifrecvent decât cel gastric iar bărbații sunt mai des afectați decâtfemeile.
mai mult...

Remedii homeopatice pentru oboseala oculară

conjunctivita_mare.jpgCalculatorul este un instrument extraordinar și mult utilizat, mai alesde generația tânără, dar și de adulții din diferite domenii deactivitate. Orele prelungite petrecute în fața ecranului și obișnuințacu a privi de aproape ecranul determină în timp apariția unei stări deoboseală oculară, care perpetuată de la o zi la alta, poate duce laapariția unor simptome destul de deranjante.
mai mult...

Homeopatia împotriva tusei

tuse_mare.jpgUnul dintre cele mai supărătoare simptome pentru părinți, dar și pentrumedic este tusea. Acest simptom are multiple cauze și poate aveadiferite aspecte. Cele mai multe răceli se însoțesc de tuse, datorităiritației nazo-faringiene și a secrețiilor din nas, care se scurg peperetele posterior al faringelui.
mai mult...

Febra copiilor combătută homeopatic

copil_bolnav_2_mare.jpgLa persoanele sănătoase temperatura corporală normală este între 35,8-37,2 ˚C. Starea febrilă este o problemă foarte des întâlnită înpractica medicală. Dacă de cele mai multe ori apare în contextul unorboli de natură infecțioasă (cazuate de virusuri, bacterii, paraziți)febra poate fi un simptom important în cadrul unor boli cu afectaresistemică, boli neoplazice sau boli metabolice.
mai mult...

Limba geografică- tratament homeopatic

homeo2_mare.jpgLimba geografică este o afecțiune a limbii care apare din copilăriefiind asimptomatică în general. Este caracterizată de apariția demodificări de culoare la nivelul limbii (pete și șanțuri care dauaspectul de hartă). Aceste zone sun depapilate și au evoluțiemigratorie.
Alimentele condimentate, acide sau prea calde pot da dureri ușoare sau senzație de usturime.
mai mult...

Homeopatia poate ajuta alcoolicii

homeo3_mare.jpgAlcoolismul este o boală primară, cronică cu o evoluție progresivă șipredictibilă și se descrie ca pierderea controlului asupra consumuluide alcool. Caracteristică pentru alcoolism este dorința necontrolată dea consuma băuturi alcoolice precum și tendința de creștere a cantitățiiconsumate.
mai mult...

Tratamentul homeopatic în insomniile temporare

insomnia_3_mare.jpgTulburările de somn sunt dezechilibre care apar în anumite condiții șisituații de viață, determinate de mici crize personale din viațapersoanei sau de circumstanțe stresante (examene, schimbări deserviciu, de domiciliu etc).
De cele mai multe ori apar la persoane care nu au în mod constantprobleme de somn. Se manifestă fie prin dificultăți de adormire, fieprin treziri dese, somn superficial și o stare de oboseală șisomnolență în următoarea zi. De cele mai multe ori, durează 1-2săptămâni, funcție de evenimentul exterior care le-a declanșat.
mai mult...

Patologia prostatei tratată homeopat

barbat_mare.jpgProstatitele (acute și cronice) și hiperplazia benignă de prostatăreprezintă un segment important în cadrul patologiei glandeiprostatice. Prostatitele sunt afecțiuni infecțioase sau inflamatoriiale prostatei. În cazurile acute manifestările cele mai frecvente suntdurerea cu localizare perineală sau suprapubiană, urinări frecvente,nicturia, micțiuni imperioase. Hiperplazia benignă de prostată(adenomul de prostată) este o afecțiune frecventă a cărei incidențăeste legată de vârstă.
mai mult...
Inscrie-te la fluxul RSS
Back to top