Simpozion de Gemoterapie, București- 3 aprilie 2009

mesteacan_stejar_porumbar_mare.jpgLaboratoarele Plantextrakt vă invită la Simpozionul de Gemoterapie cutema: Gemoterapia în Glossary Link pediatrie. Afecțiuni de primăvară în abordaregemoterapică.

Locație: București, Cercul Militar National (Sala Cinema), Str.Constantin Mille nr.1 (intrarea din B-dul Regina Elisabeta)

Data desfășurării: Vineri, 3 aprilie 2009, ora 13

Sumar:
O soluție fitoterapică pentru tratarea parazitozelor intestinale. Gemoterapia în pediatrie. Afecțiunile de primăvară în abordare gemoterapică și fitoterapică

Manifestarea este creditată de către Colegiul Medicilor și de către Colegiul Farmaciștilor iar participarea este gratuită.

Informații: Dr. Valentin Corneliu Clejan, telefon: 0728.88.36.54, e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

1 comentariu

  • geta
    geta Luni, 06 Aprilie 2009 21:47 Link

    Este foarte important sa dam atentie plantelor care ne inconjoara si pe care n-i lea dat Dumnezeu sa le folosim cu credinta si incredere caci nu sunt asa de agresive ca si medicamentele alopate. Ar fi bine daca s-ar face mai multa reclama sa afle cat mai multi romani .Cu stima.

Ca sa postezi trebuie sa faci LOGIN
Back to top