Un nou ambulatoriu privat

Unul dintre furnizorii pe piața serviciilor medicale din România, prin rețeauanațională de centre de diagnostic și tratament, Gral Medical, a inaugurat,marți, un ambulatoriu privat.
Policlinicile și laboratoarele Gral Medical sunt certificate cu standardul decalitate IZO 2001.
Centrele Gral Medical acordă asistență primară, oferăconsultații de specialitate, realizează investigații paraclinice, analizemedicale, prestează servicii de radiologie și imagistică medicală, de medicinamuncii, asistență medicală de întreprindere.
Echipa medicală este alcătuită din profesori de renume. Astfel, la Cardiologiese află prof. dr. Tiberiu Nanea, la Ginecologie - dr. Sandu Florea, la ORL -prof. dr. Romeo Călărașu, la Dermatologie - prof. dr. Sanda Popescu, laEndocrinologie - prof. dr. Constantin Dumitrache, la Chirurgia generală - dr.Dan Ulmeanu, dr. Sorin Stănilescu, la Chirurgie vasculară - dr. GabrielaPopescu, la Gastroenterologie - prof. dr. Victor Stoica, la Departamentul depneumologie se află prof. dr. Ioan Paul Stoicescu, la Pediatrie - prof. dr.Dumitru Dragomir, prof. dr. Doina Pleșca, la Alergologie se află prof. dr.Bradu Iamandescu, iar la Cabinetul de reumatologie imunologie clinică - prof.dr. ștefăniță Tănăseanu.
Ecografiile sunt realizate de prof. dr. Tiberiu Nanea, Dana Nedelcu, Mihaelaștirbu, iar anestezia și terapia intensivă este asigurată de dr. Radu Stoica.
La Departamentul de imagistică radiologie se află dr. Tudor Ciprut, DanielaRoșca, Svetlana Bugarin, Dana Nedelcu, Mihaela știrbu, iar în cadrul explorărilorfuncționale se fac audiometrii, spirometrii și EKG-uri.
Programările la specialiștii din centru se pot face direct pe site-ulwww.gralmedical.ro, accesând meniul 'programare on-line'.
De asemenea, se fac decontări prin contractul cu Casa de Asigurări de SănătateBucurești, cu casele de asigurări de sănătate din Craiova, Ploiești și Sibiu.
Din ianuarie 2008, cei care se vor adresa acestei policlinici vor beneficia deanalize de radiologie decontate de Casa de Asigurări a Municipiului București.
Centrul ultramodern inaugurat marți este dotat cu aparatură de ultimă generațiece va uni investigații de specialitate, analize de laborator, radiologie șiimagistică medicală.
Investiția în centrul inaugurat marți s-a ridicat la 2,5 milioane de euro.
/Rompres/
Ca sa postezi trebuie sa faci LOGIN
Back to top