Un absolvent de liceu bolnav de leucemie susține examenul de bacalaureat într-o clinică

sfaturimedicale.roUn absolvent de liceu din municipiul Târnăveni, bolnav de leucemie, susține examenul de bacalaureat la Clinica de Hematologie și Glossary Link Transplant din Târgu Mureș, unde este internat, transmite corespondentul Rompres.
În urma cererii depuse de părinții elevului și la insistențele șefului Clinicii de Hematologie și Transplant, dr. Benedek Istvan, tânărul este examinat de o echipă specială desemnată de Inspectoratul școlar Județean Mureș.
Inspectorul școlar de specialitate, Gheorghe Nistor, care face parte din echipă, a declarat că elevul este bine pregătit și că a obținut până acum nota zece la cele două probe susținute, oral la limba și literatura română și la limba modernă.
Gheorghe Nistor s-a arătat impresionat de voința acestui elev de a demonstra că are cunoștintele necesare susținerii examenului de bacalaureat. "M-a impresionat voința lui de a răzbate în viață cu aceasta boală nemiloasă pe care o are, leucemia", a spus inspectorul școlar. 
șeful Clinicii de Hematologie și Transplant din Târgu Mureș a arătat că leucemia este o boală gravă, dar că există soluții terapeutice prin care se poate ajunge la o vindecare totală.
/Rompres/
Ca sa postezi trebuie sa faci LOGIN
Back to top