Campanie pentru tratament antialergic

sfaturimedicale.roÎn această lună, Compania "Terapia" a lansat prima campanie de comunicare integrată pentru Alerid, un antihistaminic cu efect rapid, care a trecut din categoria medicamentelor eliberate pe bază de prescripție medicală, în categoria OTC-urilor (produse eliberate fără prescripție medicală).
"În strategia noastră de comunicare către consumatori încercăm să oferim acestora informații complete despre beneficiile produselor noastre," a declarat farmacist Simona Mihai, marketing manager la "Terapia". "Alerid, produs de curând intrat în categoria OTC, întregește portofoliul OTC al companiei, care reprezintă 30% din întreg portofoliul," a continuat aceasta.
Campania evidențiază cu umor soluția eficientă care intervine în orice tip de Glossary Link alergie, indiferent de sensibilitatea care a produs-o, fie că ea se identifică cu dieta care interzice ciocolata, sau cu faptul că ai ratat emisiunea preferată.
"Înainte de a se lua decizia de promovare a Alerid, am testat nevoile pacienților, din dorința de a veni în întâmpinarea lor," a declarat Camelia Drogoreanu, director de producție. "Studiul de piață derulat a relevat și dorința pacienților de a fi informați și prin mass- media cu privire la opțiunile terapeutice în cazul alergiilor".
/Rompres/


Ca sa postezi trebuie sa faci LOGIN
Back to top