Ardeți grăsimile mai repede!

sfaturimedicale.roștiți povestea iepurelui și a broaștei țestoase? Ei bine, același model se poate aplica și exercițiilor de fitness. Nu trebuie să grăbiți pasul pentru ca exercițiile să devină mai eficiente pentru arderea grăsimilor. De fapt, o încetinire ca cea a broaștei țestoase este extrem de eficientă pentru a câștiga cursa spre un organism sănătos.
Dar nu este timp de pierdut pentru ați da corpului forma potrivită pentru sezonul estival. Vara este aproape dar nu trebuie sa faceți exerciții la viteză maximă. În mod ironic puteți obține un corp frumos prin încetinirea vitezei cu care faceți exercițiile. Cum?
Acum se știe că prin încetinirea ritmului de efectuare a exercițiilor fizice efectele apar de trei ori mai repede. Prin exerciții efectuate lent, forțați fibrele musculare să depună un efort mai mare. Acestea se întăresc, se subțiază și șe apropie unele de altele mai mult. Grăsimea în plus dispare în timp ce se creează fibre musculare. Exersați numărând lent 1,2,3,4 la miscările în sus și apoi încet 1,2,3,4 la mișcările în jos. Cheia acestor exerciții este revenirea foarte lentă la poziția inițială dar este ceea ce oamenii uită cel mai repede iar tocmai această lentoare a mișcării crește cel mai eficient  tonusul organismului.

1 comentariu

  • optimismul
    optimismul Marți, 05 Mai 2009 21:47 Link

    ca sa arzi grasimile trebuie sa ti o dieta ,sa alergi sa ai o activitate energica etc .daca esti foarte gras trebuie timp sa slabesti daca esti mai grasut poti sa slabesti mai mult si mai usor.

Ca sa postezi trebuie sa faci LOGIN
Back to top