Oral Care

Gingivita

Gingivita este inflamarea reversibila a gingiei, iar in absenta tratamentului adecvat gingivita poate evolua spre paradontita (periodontita).
mai mult...

Halena

Halena, numită medical și halitoză, este o afecțiune ce poate fi cauzată, în principal, de neglijarea regulilor de igienă și sănătate dentară, dar poate fi și semnul unor  probleme de sănătate. Respiraţia urât mirositoare poate fi, de asemenea, agravată de tipurile de alimente consumate și alte obiceiuri de viață nesănătoase.

mai mult...

Caria dentară

Cariile dentare sunt zone afectate permanent din suprafața tare a dinţilor, în care se dezvoltă mici deschideri sau găuri (cavități). Ele sunt cauzate de o combinație de factori, incluzând bacteriile din gură, curățarea necorespunzătoare a dinţilor, gustări frecvente între mese și alimente sau băuturi care conţin zahăr.

mai mult...

Abcesul dentar

Abcesul dentar este o colecţie de puroi, sub forma unui buzunar sau pungi, cauzată de o infecţie bacteriană, având ca sursă un dinte sau ţesutul parodontal din jurul dintelui.

mai mult...

Articol24

Conţinutul acestei pagini este realizat cu mare atenţie de medici specialişti, scopul întregii echipe fiind de a informa societatea în domeniul sănătăţii şi de a da o bază accesibilă de educaţie medicală. Un serviciu aparte este realizat prin prezenţa medicilor on line, care răspund la întrebările adresate lor. Discreţia este maximă, această opţiune având menirea de a vă permite să rămâneţi anonim, precum şi de a consulta confortabil medici specialişti, de oriunde v-aţi afla.

mai mult...
Inscrie-te la fluxul RSS
Back to top