Vitamina B17

Index articole

Date generale

Vitamina B17 este foarte importanta in lupta impotriva cancerului.  Vitamina B17, cunoscuta si sub denumirea de nitrilozida, este numita prin excelenta vitamina anticanceroasa. Se pare ca ea este utila si in vindecare, nu numai in prevenire.

Potrivit Societatii Americane de Prevenire a Cancerului, vitamina B17 previne si trateaza, de asemenea, tensiunea arteriala si amelioreaza durerile provocate de artrita, aminteste .

Se spune ca: “Un mar pe zi tine doctorul departe”. Marul si semintele de mar contin vitamina B17. Este recomandat sa se consume marul intreg, nu doar semintele.

vitaminab17Se stie ca mediul acid favorizeaza cancerul, iar mediul alcalin il distruge. La fel si cu alte boli. De aceea, este recomandat sa se consume pe cat posibil fructe si legume proaspete, care au un pH ridicat. PH mare inseamna mediu alcalin, iar mediul alcalin este un mediu propice sanatatii oamenilor; fiecare punct in jos pe scara pH inseamna de 10 ori mai acid.

Este cunoscut exemplul celor ce traiesc in tribul Hunza, care au o dieta bazata in special pe alimente ce contin multa vitamina B17 . Acestia traiesc pana la 90 ani, fara a exista cazuri de Glossary Link cancer.

 

Back to top