Vitamina B14

Index articole

Date generale si caracteristici

Vitamina  B14 , xantopterina, este denumita vitamina antitumorala. Aceasta vitamina este foarte putin cunoscuta.Este o vitamina insolubila in apa, dar solubila in hidroxid de amoniu (NH4OH) si hidroxid de sodiu (NaOH). Poate fi transformata in acid folic (vitamina B9), motiv pentru care a fost incadrata in grupul vitaminelor B.

Singura sursa a vitaminei B14 este urina umana. Ea a fost izolata din urina oamenilor sanatosi.

Urina este un remediu natural cunoscut inca din antichitate. Se spune ca reginele faceau baie intr-un  amestec din urina fecioarelor si laptele de capra proaspat muls, pentru a-si mentine pielea fina si pentru a-si pastra tineretea trupului. La acestea mai adaugau petalele diverselor flori parfumate.
vitaminab14De asemenea, se afla pe “lista” “remediilor babesti”. Pe vremea bunicilor, cand nu existau atat de multe „alifii”, pentru aproape orice problema a pielii se folosea urina.

Chiar si în zilele noastre, urina este des utilizata in industria farmaceutica online casino pentru prepararea a diverse medicamente si unguente.

Se stie ca cea mai pura urina este cea a sugarului. Va recomandam ca atunci cand va decideti sa folositi urina in scopuri curative, medicinale, sa urmariti sa aveti un regim alimentar cat mai pur, bazat pe fructe, legume si lactate.

Back to top