Bambino, un centru medical pentru copii în Spitalul Elias recomandat

Centrul medical pentru copii Bambino, care funcționează în Spitalul UniversitarElias, a fost deschis oficial, miercuri, de șeful secției de Glossary Link pediatrie, mediculElena Dan, în prezența mai multor medici, pacienți, copii și jurnaliști. "Amconsiderat că putem face mai mult pentru copii noștri și de aceea am vrut săînființăm acest centru
având ca nucleu centrul medical al Fundației DanMarțian", a spus medicul Elena Dan, adăugând că Bambino funcționează însistem ambulator în patru cabinete din spitalul Elias.
Consultațiile pot fi solicitate atât pentru nou născuți, cât și pentru copiiicu vârste până la 16 ani, în specialități medicale precum Glossary Link chirurgie pediatrică,dermatologie, endocrinologie, homeopatie, imunizări, gastroenterologie,pediatrică, neurologie, Glossary Link oncologie, pediatrie, psihiatrie pediatrică,psihologie, Glossary Link ortopedie pediatrică, medicină de familie și stomatologiepediatrică.
Investigațiile vor fi realizate, în parteneriat cu medicii din Spitalul Elias,în sistem privat contra cost sau pe bază de abonament, servicii care vor filansate peste câteva săptămâni, potrivit Elenei Dan.
Ea a precizat că printre planurile de viitor ale centrului se numărăînființarea unui cabinet dermatologic pentru adolescenți și a unei săli de kinetoterapie,oferirea de asistență la domiciliu și perfecționarea site-ului centrului. /Rompres/
Ca sa postezi trebuie sa faci LOGIN
Back to top