Alegi zona corpului
 Identifici simptomul
 
 
 
 Introduci valoarea analizelor
 Vezi ce semnifica
 
 
Sindromul de tunel carpian

Sindromul de tunel carpian este o afectiune dureroasa a mâinii provocata de presiunea asupra nervilor de la nivelul încheieturii mâinii. 
Cauzează durere, amorțeală și furnicături la nivelul mâinii și brațului...

mai mult...

 

Noutati DoctorulMeu

 • Doctorul meu te ascultă

  „Îi mulţumesc doctorului Sergiu Stoica, un om pe cât de tânăr, pe atât de profesionist şi modest.”

  mai mult...

 • Autismul

  riscul creşte dacă mama are peste 30 de ani

  Vârsta părinţilor este un factor de risc al autismului, confirmă un nou studiu americano-suedez publicat în revista International Journal of Epidemiology.

  mai mult...

 • Premieră: clonarea unor celule stem adulte

  O echipă de cercetători americani a reuşit în premieră mondială să obţină celule stem embrionare din clonarea unor celule umane adulte, celulele obţinute păstrând informaţia ADN specifică donatorului, un progres important în domeniul medicinei regenerative, domeniu de la care se aşteaptă tratarea unor patologii considerate în prezent incurabile, conform AFP.

  mai mult...

 • Alăptarea

  scut contra bolilor cardiovasculare

  Alăptarea copilului pe o perioadă de 3-12 luni îl poate proteja pe acesta de boli cardiovasculare la vârstă adultă. Explicaţia: laptele matern reduce considerabil riscul dezvoltării unor inflamaţii cronice, asociate cu bolile cardiovasculare.

  mai mult...

 • Alergiile de primăvară
  alergiile de primavaraOdată cu venirea primăverii, te confrunți cu mâncărimi la nivelul ochilor, nas înfundat, strănut, mâncărimi ale pielii? Poate fi vorba de alergia de primăvară, care afectează calitatea vieții, poate perturba somnul și abilitatea de a fi productiv la școală sau la locul de muncă.
   
  Prevalența este una din ce în ce mai mare, iar tratamentul poate include evitarea alergenilor, opțiuni medicamentoase sau imunoterapie (vaccin). 
   
  Alergia de primăvară cea mai frecventă este rinita alergică, ce este cunoscută și sub numele de febra fânului, cauzată de o reacție la alergeni din mediu. Simptomele sunt observate de obicei primăvara și la începutul verii, în funcție de condițiile meteorologice și speciile de plante locale. 
   
 • Diabetul gestational sau diabetul de sarcina
  In timpul sarcinii se poate declansa diabetul care se numeste diabet gestational. Sarcina poate provoca aparitia unui diabet la o prediabetica si poate declansa un prediabet la o femeie aparent sanatoasa. 
 • Cancerul mamar (cancer de san)
  Cancerul de san reprezinta o proliferare maligna a celulelor epiteliale de pe marginea ductelor galactofore sau lobulilor sanului. 
 • Cancerul cervical (cancer de col uterin)
  Cancerul cervical este boala in care la nivelul cervixului (colului) se multiplica  necontrolobil celule atipice (cancerose). Este una dintre cele mai intalnite forme de cancer. Colul uterin este partea cea mai joasa si ingusta a uterului care realizeaza legatura acestuia cu vaginul.

Grăsimea abdominală – riscuri şi remedii

Greutatea corpului este în mare măsură determinată de modul în care echilibrați caloriile pe care le consumați cu numărul de calorii arse prin activitate fizică. 
 
Dacă aduceți un aport alimentar prea mare și faceți prea puțin sport, se poate forma exces adipos care se depune la nivel abdominal. 
 
mai mult...

Pozițiile vicioase și îmbunătățirea posturii

Osteopatia viscerală | Principii şi dovezi

Care sunt cauzele picioarelor reci

Back to top