Microlifting cu venin de albine

Trebuie să participați la un eveniment important și doriți să obțineți rapid un efect de întinerire vizibilă a pielii? Soluția fără bisturiu vine acum de la albine. Este vorba despre un tratament cosmetic ce are ca ingredient principal… veninul de albine!

Imagini

{gallery}49951{/gallery}

În urma unui tratament cosmetic de numai o oră și jumătate obțineți un efect de reîntinerire facială ce poate rezista până la trei săptămâni. Este vorba despre o alternativă naturală la clasicul tratament cu toxină botulinică.

Apiterapia, sănătate din stupul albinelor!

Veninul de albine s-a făcut remarcat inițial datorită acțiunii sale antiinflamatoare. Însă, cercetările ulterioare au subliniat faptul că veninul de albine face minuni și asupra epidermei, în special asupra tenurilor cu semne vizibile de îmbătrânire.

Veninul de albine, ingredientul secret pentru reîntinerirea tenului

Acest ingredient, folosit de către specialiștii cosmeticieni în cadrul Salonului Apiestetic din Capitală, se remarcă printr-o acțiune multiplă:

  1. Restabilește echilibrul natural al pielii printr-o hidratare puternică
  2. Are o acțiune regeneratoare: stimulează producția de Glossary Link colagen și elastină, fapt ce duce la reducerea ridurilor, tonifierea musculaturii și obținerea fermității țesuturilor
  3. Accelerează circulația sangvină, astfel încât pielea este mai bine hrănită
  4. Acționează ca o barieră împotriva factorilor de mediu: împiedică pierderea apei, stimulează refacerea pielii după lovituri sau expunere la soare, ameliorează cicatricele.

„Tratamentul pe bază de venin de albine este indicat persoanelor cu un ten matur, cu riduri accentuate, ce necesită o refacere completă. Efectul veninului de albine este potențat în momentul asocierii sale cu alte produse apicole precum mierea, polenul sau lăptișorul de matcă. În cadrul Salonului Apiestetic, folosim o rețetă proprie pe bază de venin de albine, o cremă îmbogățită cu unt de shea și ulei de migdale”, a explicat Neli Pfeiffer, specialist cosmetician, manager Apiestetic.

Albinele ne trateaza fara ac.

Microlifting facial printr-un simplu tratament cosmetic

Efectul tratamentului cosmetic cu venin de albine se face simțit după 1-2 zile și durează până la 3-4 săptămâni.

„Concentrația de venin de albine diferă în funcție de gradul de maturitate al tenului, astfel încât efectul pentru un ten îmbătrânit și matur să fie cât mai vizibil și de durată. Prima reacție a tenului la acest tratament este de descuamare profundă, ce va lăsa la iveală după câteva zile un ten perfect regenerat. Tratamentul cosmetic cu venin de albine este recomandat persoanelor cu ten matur, de peste 35 de ani. Nu îl indic persoanelor până în vârsta de 35 de ani deoarece acestea nu prezintă dezechilibre majore ale epidermei, iar un astfel de tratament nu le-ar fi eficient, ci din contră ar lucra pe un fond sănătos”, a explicat Neli Pfeiffer.

Tratamentul pe bază de venin de albine, cu efect de microlifting al tenului este indicat a fi realizat în zile fără caniculă, deoarece veninul de albine accelerează circulația sangvină, simptom deja existent din cauza căldurii.

De asemenea, tratamentul este contraindicat persoanelor alergice la produse apicole, la venin de albine sau persoanelor cu început de cuperoză.

Verificați dacă sunteți alergici la produse apicole

Testați produsele apicole pe mai multe zone mici ale corpului. Senzația pe care trebuie să o resimțiți trebuie să fie de încălzire și confort local. Dacă aveți o senzație de înțepătură și mâncărime, atunci înseamnă că prezentați o Glossary Link alergie la ingredientele acestui tratament.

 

Media

Ca sa postezi trebuie sa faci LOGIN
Back to top