Filtrele HEPA ameliorează simptomele alergiei și ale astmului bronșic?

hepa.jpgDeși filterele de înaltă eficiență pentru particulele din aer (HEPA)pot ajuta unii oameni, nu există prea multe studii de încredere care săconfirme aceasta. Filterele pot elimina alergenii care se dezvoltă înaer, ca sporii de mucegai și polenul. Ele pot îndepărta și părul deanimale, dar dacă sursa de păr de animal este la dumneavoastră acasă nuveți avea avantaje de pe urma filtrului.

Un filtru HEPA nu va înlătura germenii microscopici care trăiesc în praf deoarece sunt prea denși și tind să se acumuleze pe suprafețe în loc să rămână suspendați în aer.
Doar ținerea casei închisă și utilizarea aerului condiționat vpr scădea cu aproape 75% alergeii din exterior, care se dezvoltă în aer.

Dacă tot vă gândiți la un filtru HEPA, asigurați-vă că tipul de Glossary Link alergie cu care vă confruntați este unul care poate beneficia de pe urma acestui sistem, de exemplu, alergia la polen sau la sporii de mucegai. Apoi alegeți unul cu dimensiuni adecvate speațilui pe care vreți să îl filtrați.
Ca sa postezi trebuie sa faci LOGIN
Back to top